Een gevoel van vrijheid!

Camperplaats

Deze speciale camperplaatsen liggen op een goed onderhouden terrein in een landelijke omgeving dichtbij de duinen en de kust van Katwijk en Noordwijk.

  • Max. 6 personen
  • 10 ampère
  • Maximaal 4 nachten
  • Verharde ondergrond
  • 1 huisdier toegestaan

Kom genieten van de camperplaatsen bij Koningshof. Deze speciale camperplaatsen liggen op een goed onderhouden terrein in een landelijke omgeving dichtbij de duinen en de kust van Katwijk en Noordwijk. De steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam zijn niet ver weg!

Op de camperplaats past een camper van maximaal 8 meter lang (inclusief achterdrager). De gehele ondergrond is verhard zodat jouw camper stabiel staat. Ideaal dus, ook voor de zwaardere camper.  Naast de verharding is een stuk gras om de luifel op uit te klappen en lekker buiten te zitten.

De plekken zijn omringd door groen en zijn voorzien van 10 ampère stroom. Er bevindt zich een goed ingerichte serviceplek tegenover de camperplekken met water inname, loosplek voor grijswater en loosplek voor het cassettetoilet. WiFi is bij de prijs ingegrepen (2 GB per nacht).  De camperplaats is alleen geschikt voor korte verblijven van maximaal 4 nachten. Wil je langer dan 4 nachten bij ons overnachten? Boek dan een van onze andere kampeerplaatsen.  Deze zijn ook geschikt voor campers.

Jouw trouwe viervoeter mee op vakantie? Op de camperplaatsen zijn honden toegestaan.
Houd er rekening mee dat er maximaal één hond per plaats is toegestaan en deze te allen tijde aangelijnd dient te zijn.

Ervaar het vrije gevoel van op reis gaan met de camper!

Camperplaats in oktober:
Als u een reservering maakt voor een camperplaats met verblijf in de maand oktober, zult u een gratis upgrade ontvangen naar ons algemene kampeerterrein. Dit komt doordat het toiletgebouw bij de camperplaatsen gesloten is. De kampeerplaatsen op ons algemene kampeerterrein zijn ook geschikt voor campers. 

Belangrijk om te weten

  • Maximale lengte camper 8 meter (inclusief achterdrager)
  • Verblijfsduur is maximaal 4 nachten
  • Watertoevoer en grijswater-afvoer is op een gezamenlijk punt
  • Je steekt een kleine weg voor bestemmingsverkeer over om de faciliteiten van het vakantiepark te bereiken
  • De camperplaatsen hebben geen televisie-aansluiting

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:

In 2024 betaal je een voorschot voor de van 6 euro per nacht. Tijdens het verblijf kan je in de MijnOmgeving inloggen. Hier wordt per uur de meterstand opgehaald. Bij het uitchecken wordt het totale verbruik berekend en verrekend met het voorschot. Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan betaal je bij uitchecken voor het meerverbruik.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Camperplaats