Voor een vakantie met 5 personen

Chalet 5

Je wilt genieten van het leven op de camping, maar bij voorkeur met wat extra comfort? Dan is ons volledig ingerichte en prachtig gelegen 5-persoons Chalet een goede optie.

  • 5 personen
  • 3 slaapkamers
  • Terras
  • Huisdier niet toegestaan

Ga een heerlijke vakantie tegemoet en met maximaal 5 personen van comfort. 

De Chalet heeft een gescheiden douche en toilet, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met een 1-persoonsbed. In de woonkamer is een zithoek en een ‘hoge’ eettafel.

Kook- en eetgerei, televisie, dekbedden, apart toilet en een badkamer met douche en wastafel, de Chalet is van alle gemakken voorzien. Buiten zit je lekker op je eigen privéterras voor de mobile home. Daarnaast kun je gebruik maken van ons WiFi-netwerk.

  • Oppervlakte: 32  m²

 

Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen kun je zelf meenemen of zijn te huur bij onze receptie. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Chalet 5

Prijzen en beschikbaarheid Chalet 5