Glamping op een basic manier

Coco Basic

De ‘Coco Basic’ is helemaal in de stijl van het moderne kamperen 'glamping'.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Terras
  • Huisdier niet toegestaan

Jouw glampingvakantie begint in de moderne Coco basic tent. Met zijn speelse vormgeving is de Coco Basic in feite een moderne versie van de populaire trekkershut. Geen super-de-luxe verblijf maar alle basisbenodigdheden voor een betaalbare vakantie.

De 4-persoons Coco Basic heeft een centraal zitgedeelte, tafel met vier krukken, 2-pitsgasstel, koelkast, 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. Slaapzakken, kook- en eetgerei dien je zelf mee te nemen. Wanneer je verblijft in de Coco Basic kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op ons park.

  • Oppervlakte: 17  m²

Je kunt al vanaf 1 nacht overnachten in de Coco Basic. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). De Coco Basic is vanaf 1 nacht te huur. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Slaapzakken, kook- en eetgerei dien je zelf mee te nemen. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Coco Basic

 

Prijzen en beschikbaarheid Coco Basic