Glamping mét badkamer

Coco Comfort

De trendy Coco Comfort tent heeft alles wat het type Basic ook heeft maar dan uitgebreid met badkamer en douche plus een apart toilet.

  • 4 personen
  • 2 slaapgedeeltes
  • Veranda
  • Huisdier niet toegestaan

NIEUW sinds 2023!

Met de voeten in het gras, boekje erbij, zonnebril op: laat de vakantie maar beginnen! De trendy Coco Comfort tent heeft alles wat het type Basic ook heeft maar dan uitgebreid met badkamer en douche plus een apart toilet. Er zijn dus twee type Coco tenten op Koningshof beschikbaar. Allebei prettige vakantieonderkomens, wel met het verschil dat de nieuwe Coco Comfort met een badkamer is uitgerust. Ideaal natuurlijk! Daarnaast heeft het keukenblok van het type Coco Comfort een wasbak. Iets wat de Basic variant niet heeft.

In het centrale zitgedeelte van de 4-persoons Coco Comfort is een tafel met vier krukken, een 2-pitsgasstel en een koelkast. Er is een basis assortiment kook- en eetgerei. Let op: op de voorbeeldfoto’s is een magnetron te zien. Deze is in onze Coco niet aanwezig.

Er zijn twee slaapgedeeltes in de Coco Comfort met een bedbank in de woonkamer (130 x 190 cm) en twee 1-persoonsbedden (70 x 190 cm). Bedlinnen en handdoeken kun je zelf meenemen of zijn te huur bij onze receptie.

De foto's zijn voorbeeldfoto's van de fabrikant. Het kan voorkomen dat het er straks net iets anders uitziet qua kleurstelling en indeling.

U kunt vanaf 2 nachten overnachten in de Coco Comfort. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

  • Oppervlakte: 35 m² inclusief veranda

Dit type is gesitueerd op een gezellig en open gedeelte met circa 10 andere onderkomens. De interieurfoto's zijn voorbeeldfoto's van de fabrikant. Het kan voorkomen dat het er straks net iets anders uitziet qua kleurstelling en indeling.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). De Coco Comfort is per nacht te huur, met een minimum van twee nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Coco Comfort

Prijzen en beschikbaarheid Coco Comfort