Een extra beetje comfort!

Comfortplaats

Wanneer je meer ruimte en gemak wenst tijdens jouw verblijf op de camping is één van onze comfortplaatsen de perfecte plek.

  • Max. 6 personen
  • 90 - 100m2
  • 10 ampère
  • 1 bijzettent toegestaan
  • 1 huisdier toegestaan

Wanneer je meer ruimte en gemak wenst tijdens jouw verblijf op de camping is één van onze comfortplaatsen de perfecte plek. De comfortplaats is 90 tot 100 m² groot en bestaat uit een verhard deel gecombineerd met een brede groenstrook. Dankzij de verharde ondergrond staat de caravan of camper stabiel. Het gebruik van water, riool en aansluiting op de digitale kabeltelevisie is op de comfortplaats bij de prijs inbegrepen.  Per plaats mag je 1 caravan, vouwwagen, camper of tent plaatsen en maximaal 1 bijzettentje.  Voor ontvangst van televisiesignaal heeft jouw televisie een DVB-C tuner/decoder nodig. WiFi is inclusief de prijs met een limiet van 2 GB per nacht.

Jouw trouwe viervoeter mee op vakantie? Uitsluitend op een deel van onze camping zijn honden toegestaan (comfortplaatsen 1-95). Hou er rekening mee dat er maximaal één hond per plaats is toegestaan en deze te allen tijde aangelijnd dient te zijn.

Dat kamperen met extra comfort mogelijk is, ervaar je op Vakantiepark Koningshof!

 

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is per 2023 niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:
Je betaalt een vooruitbetaling voor de elektriciteit. Het gemiddelde elektriciteitsverbruik in 2022 is 7 kWh per kampeerplaats per nacht. Daarna hebben we de prijs per kWh berekend voor 2023 (€ 0,70 per kWh.). Inclusief een kleine marge geldt een voorschot van 7 euro per nacht voor elektriciteit.
Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf automatisch teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan sturen we achteraf een factuur voor het meerverbruik.

Meer informatie

Parkplattegrond 2023
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Comfortplaats