Een extra beetje comfort!

Comfortplaats

Wanneer je meer ruimte en gemak wenst tijdens jouw verblijf op de camping is één van onze comfortplaatsen de perfecte plek.

  • Max. 6 personen
  • 90 - 100m2
  • 10 ampère
  • 1 bijzettent toegestaan
  • 1 huisdier toegestaan

Jouw comfortabele plekje op onze camping bij Noordwijk

Wanneer je meer ruimte en gemak wenst tijdens jouw verblijf op onze camping bij Noordwijk is één van onze comfortplaatsen de perfecte plek. De comfortplaats is 90 tot 100 m² groot en bestaat uit een verhard deel gecombineerd met een groenstrook. Dankzij de verharde ondergrond staat de caravan of camper stabiel. Het gebruik van water, grijswaterafvoer en aansluiting op de digitale kabeltelevisie is op de comfortplaats bij de prijs inbegrepen.  Per plaats mag je 1 caravan, vouwwagen, camper of tent plaatsen en maximaal 1 bijzettentje.  Voor ontvangst van televisiesignaal heeft jouw televisie een DVB-C tuner/decoder nodig. WiFi is inclusief de prijs met een limiet van 2 GB per nacht.

Jouw trouwe viervoeter mee op vakantie? Uitsluitend op een deel van onze camping zijn honden toegestaan (comfortplaatsen 1-95). Houd er rekening mee dat er maximaal één hond per plaats is toegestaan en deze te allen tijde aangelijnd dient te zijn.

Dat kamperen met extra comfort mogelijk is, ervaar je op Vakantiepark Koningshof, dé camping op 10 minuten van Noordwijk!

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:

In 2024 betaal je een voorschot voor de van 6 euro per nacht. Tijdens het verblijf kan je in de MijnOmgeving inloggen. Hier wordt per uur de meterstand opgehaald. Bij het uitchecken wordt het totale verbruik berekend en verrekend met het voorschot. Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan betaal je bij uitchecken voor het meerverbruik.

Meer informatie over onze camping in Zuid-Holland

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Comfortplaats