Extra luxe kamperen

Comfortplaats Deluxe met privé sanitair

Heerlijk kamperen op een kampeerplek met eigen privé sanitair: douche, toilet, föhn en wastafel.

 • Max. 6 personen
 • 90 - 100m2
 • 10 ampère
 • 1 bijzettent toegestaan
 • Privé-sanitair
 • Vanaf drie nachten boekbaar
 • 1 huisdier toegestaan

Luxe kamperen op onze camping bij Katwijk

Je geniet op Vakantiepark Koningshof van het buitenleven vlakbij de duinen en het strand van Katwijk met optimaal comfort. Heerlijk kamperen op een kampeerplek met eigen privé sanitair. Onze comfortplaatsen deluxe zijn ruime kampeerplaatsen van 100m² met privé sanitair omringd door groen. Het gebruik van water (eigen waterkraan), grijswater afvoer op de plek, 10 ampère stroom, aansluiting op de digitale kabeltelevisie en WiFi (2 GB per nacht) zijn bij de prijs ingegrepen. Voor ontvangst van televisiesignaal heeft jouw televisie een  DVB-C tuner/decoder nodig. 

Jouw trouwe viervoeter mee op vakantie naar de kust van Zuid-Holland? Uitsluitend op een deel van onze comfortplaatsen deluxe zijn honden toegestaan (plaatsen 73, 74, 90 tot en met 95). Houd er rekening mee dat er maximaal één hond per plaats is toegestaan en deze te allen tijde aangelijnd dient te zijn. Indien het een hulphond betreft volgen wij de wettelijke Nederlandse bepalingen.

Binnenin het privé sanitair

Het privé sanitair is een geïsoleerd badhuisje – twee onder 1 kap - compact uitgevoerd met douche, toilet, föhn en wastafel. De douchecabine is voorzien van douche met glijstang. Verder is er een scheerstopcontact aanwezig en handige haakjes om handdoeken op te hangen. Aan de buitenkant is een afwasplaats die gedeeld wordt met je buren. Naast de stroomaansluiting voor je kampeermiddel, is er ook een buiten-stopcontact om de elektrische fiets op te laden. Wel zo makkelijk! Het privé sanitair wordt verwarmd door middel van een ventilatorverwarming. Ideaal voor de koudere avonden of als de ochtendzon het een keer laat afweten. De ruimte kan afgesloten worden met een sleutel.

Geniet van comfort, privacy en hygiëne. Ideale pluspunten voor een heerlijk verblijf op Vakantiepark Koningshof!

Belangrijk om te weten over jouw vakantie bij Katwijk

 • De minimale verblijfsduur voor een comfortplaats deluxe met privé sanitair is drie nachten.
 • De plekken met privé sanitair zijn gedeeltelijk huisdiervrij. Honden zijn toegestaan op nummer 73, 74, 90 tot en met 95. Maximaal 1 hond per plaats.
 • Het zijn autovrije plekken. De auto wordt geparkeerd vlakbij het kampeerveld op de centrale parkeerplaats.
 • Het privé sanitair wordt voor aankomst schoon aangeboden. Tijdens je verblijf verzorg je zelf de schoonmaak van het privé sanitair. Na afloop vragen wij je om het netjes achter te laten zonder schade.
 • We vragen € 25,- borg voor een comfortplaats deluxe met privé sanitair. Dit wordt na vertrek teruggestort op jouw bankrekening.

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:

In 2024 betaal je een voorschot voor de van 6 euro per nacht. Tijdens het verblijf kan je in de MijnOmgeving inloggen. Hier wordt per uur de meterstand opgehaald. Bij het uitchecken wordt het totale verbruik berekend en verrekend met het voorschot. Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan betaal je bij uitchecken voor het meerverbruik.

Meer informatie over Vakantiepark Koningshof

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Comfortplaats Deluxe met privé sanitair