Het ultieme kampeergevoel

Kampeerplaats

De standaard kampeerplaatsen zijn circa 80 m² en beschikken over een 10 ampère elektra-aansluiting.

  • Max. 6 personen
  • 80m2
  • 10 ampère
  • 1 bijzettent toegestaan

De standaard kampeerplaatsen zijn circa 80 m² en beschikken over een 10 ampère elektra-aansluiting. Per plaats mag je 1 caravan, vouwwagen, camper of tent plaatsen en maximaal 1 bijzettentje. De standaard kampeerplaatsen zijn huisdiervrij. Honden zijn dus niet toegestaan op deze plekken.

WiFi is inclusief de prijs met een limiet van 2 GB per nacht. Voor ontvangst van televisiesignaal heeft je televisie een  DVB-C tuner/decoder nodig. De standaard kampeerplaatsen zijn gelegen vlakbij de speeltuin en een toiletgebouw. 

Ervaar het ultieme kampeergevoel op Vakantiepark Koningshof!

Nieuw in 2023

De standaard kampeerplaatsen tot het zwembad zullen omgetoverd worden tot comfortplaatsen. De enige standaard kampeerplaatsen die we in 2023 hebben zullen hondenvrij zijn. Zie plattegrond 2023 hieronder voor de nieuwe indeling.

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is per 2023 niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:
Je betaalt een vooruitbetaling voor de elektriciteit. Het gemiddelde elektriciteitsverbruik in 2022 is 7 kWh per kampeerplaats per nacht. Daarna hebben we de prijs per kWh berekend voor 2023 (€ 0,70 per kWh.). Inclusief een kleine marge geldt een voorschot van 7 euro per nacht voor elektriciteit.
Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf automatisch teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan sturen we achteraf een factuur voor het meerverbruik.

Meer informatie

Parkplattegrond 2023
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Kampeerplaats