Het ultieme kampeergevoel

Kampeerplaats

De standaard kampeerplaatsen zijn circa 80 m² en beschikken over een 10 ampère elektra-aansluiting.

  • Max. 6 personen
  • 80m2
  • 10 ampère
  • 1 bijzettent toegestaan

De standaard kampeerplaatsen zijn circa 80 m² en beschikken over een 10 ampère elektra-aansluiting. Per plaats mag je 1 caravan, vouwwagen, camper of tent plaatsen en maximaal 1 bijzettentje. De standaard kampeerplaatsen zijn huisdiervrij. Honden zijn dus niet toegestaan op deze plekken.

WiFi is inclusief de prijs met een limiet van 2 GB per nacht. Voor ontvangst van televisiesignaal heeft je televisie een  DVB-C tuner/decoder nodig. De standaard kampeerplaatsen zijn gelegen vlakbij de speeltuin en een toiletgebouw. 

Ervaar het ultieme kampeergevoel op Vakantiepark Koningshof!

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:

In 2024 betaal je een voorschot voor de van 6 euro per nacht. Tijdens het verblijf kan je in de MijnOmgeving inloggen. Hier wordt per uur de meterstand opgehaald. Bij het uitchecken wordt het totale verbruik berekend en verrekend met het voorschot. Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan betaal je bij uitchecken voor het meerverbruik.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Kampeerplaats