Een fijne uitvalsbasis

Kampeerplaats overzijde

Een extra kampeerveld waar 16 standaard kampeerplaatsen gelegen zijn.

  • Max. 6 personen
  • 80m2
  • 10 ampère
  • 1 bijzettent toegestaan
  • 1 huisdier toegestaan

Op Vakantiepark Koningshof is een extra kampeerveld waar 16 standaard kampeerplaatsen gelegen zijn. Deze zijn circa 80 m2 en hebben allen een eigen aansluiting voor elektra. Per plaats mag je 1 caravan, vouwwagen, camper of tent plaatsen en maximaal 1 bijzettentje. Er is een centraal punt om water te tappen. Bij het kampeerveld staat een compact toiletgebouw met 4 douches, 3 toiletten en 3 afwasplekken. Er is 1 hond per plaats toegestaan, te allen tijde aangelijnd. Het betreft kampeerplaatsen 201-216, linksonder op de plattegrond. Om de faciliteiten op het park te bereiken steek je een kleine bestemmingsweg over. Vandaar dat we deze “kampeerplaatsen overzijde” noemen. Een extra gevoel van vrijheid is er doordat er geen slagboom op het kampeerveld is. 

Elektriciteit apart afrekenen

De elektriciteit is per 2023 niet meer in de overnachtingsprijs inbegrepen. Als gast betaal je voor de elektriciteit die je tijdens jouw verblijf op je kampeerplaats gebruikt. Op deze manier denken we dat het voor iedereen eerlijker is, zodat gasten die veel elektriciteit gebruiken ook meer betalen en gasten die minder gebruiken dus minder betalen. We hebben hier goed over nagedacht en factureren dit inzichtelijk:
Je betaalt een vooruitbetaling voor de elektriciteit. Het gemiddelde elektriciteitsverbruik in 2022 is 7 kWh per kampeerplaats per nacht. Daarna hebben we de prijs per kWh berekend voor 2023 (€ 0,70 per kWh.). Inclusief een kleine marge geldt een voorschot van 7 euro per nacht voor elektriciteit.
Wanneer je minder verbruikt, wordt het bedrag na het verblijf automatisch teruggestort op jouw bankrekening. Wanneer iemand meer verbruikt dan het voorschot, dan sturen we achteraf een factuur voor het meerverbruik.

Meer informatie

Parkplattegrond 2023
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Kampeerplaats overzijde