Twee badkamers en afwasmachine

Premium Lodge 4

De extra ruime vier persoons Premium Lodge 4 is de ideale glamping accommodatie voor een luxer verblijf.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Veranda
  • Huisdier niet toegestaan

Laat je meevoeren door de luxe van deze Premium Lodge 4, de gezellige sfeer op ons vakantiepark en de prachtige omgeving. Onze Premium Lodges liggen in een groene omgeving dichtbij de kust, duinen en grote steden zoals Den Haag, Leiden en Amsterdam.

De extra ruime vier persoons Premium Lodge 4 is de ideale glamping accommodatie voor een luxer verblijf. Deze prachtige comfortabele Lodge is uniek in haar vormgeving. Aan weerszijden is een slaapkamer met elk een eigen badkamer met douche en toilet. Beide slaapkamers hebben twee 1-persoonsbedden. Dekbedden en kussens liggen klaar. De woonkamer heeft een gecombineerd zit- en eetgedeelte met televisie. De open keuken is volledig ingericht inclusief een afwasmachine en Nespresso koffiemachine (cups).

Extra grote veranda

Vanuit de woonkamer en ook beide slaapkamers is er toegang tot een heerlijk grote veranda. De veranda heeft een oppervlakte van 22 m² met gezellig zitje en is grotendeels overdekt. Zo geniet je altijd van de buitenlucht, wat het weer ook doet. De lodges zijn gesitueerd in een open en gezellige U-vorm.

  • Oppervlakte: 57 m² inclusief veranda.

Een heerlijk luxueuze uitvalsbasis dichtbij de kust!

 

 

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Premium Lodge

Prijzen en beschikbaarheid Premium Lodge 4