Met afwasmachine en veranda

Premium Lodge 6

De Premium Lodge 6 heeft drie slaapkamers en is ingericht voor 6 personen, met een ruime veranda om van de buitenlucht te genieten.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • Veranda
  • Huisdier niet toegestaan

NIEUW sinds 2023!

De “lodge familie” wordt uitgebreid op ons vakantiepark. Er waren al twee types voor 4 en 5 personen. De Premium Lodge 6 heeft drie slaapkamers en is ingericht voor 6 personen. Ideaal voor een vakantie dichtbij steden als Leiden en Amsterdam maar natuurlijk ook het strand van Katwijk en Noordwijk.

De Premium Lodge 6 is een glamping accommodatie met een ruime veranda waar je van de buitenlucht kan genieten. In de woonkamer is een zitbank met televisie en een eettafel met hoge stoelen. De open keuken is volledig ingericht inclusief een afwasmachine en Nespresso koffiemachine (cups).

Er zijn drie slaapkamers in de Premium Lodge 6. Een slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden, de andere slaapkamer heeft een stapelbed en de laatste slaapkamer heeft een 2-persoonsbed. De badkamer is ingericht met twee wasbakken en een douche, het toilet is in een aparte ruimte.

  • Oppervlakte accommodatie: 54 m² inclusief veranda.

Alle gemakken dus voor een heerlijke glamping vakantie dichtbij zee!

Dit type is gesitueerd op een gezellig en open gedeelte met circa 10 andere onderkomens.  De interieurfoto's zijn voorbeeldfoto's van de fabrikant. Het kan voorkomen dat het er straks net iets anders uitziet qua kleurstelling en indeling.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Premium Lodge 6

Prijzen en beschikbaarheid Premium Lodge 6