Ideaal voor 6 personen

Sunhome 6

Met 3 slaapkamers voor 6 personen

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • Terras
  • Huisdier niet toegestaan

In de Sunhome 6 kom je niets tekort! Deze 6-persoons mobile home is voorzien van drie slaapkamers, waarvan twee met ieder twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Dekbedden zijn aanwezig.

De woonkamer is ruim opgezet en heeft een moderne inrichting. In de compleet ingerichte keuken kook je makkelijk je eigen maaltijd en de zit- en eethoek bieden je een plek waar je even heerlijk kunt ontspannen of televisie kunt kijken. De Sunhome 6 is voorzien van een badkamer met douche en wastafel, apart toilet en toegang tot ons WiFi-netwerk.

  • Oppervlakte: 33  m²

Heerlijk genieten van de buitenlucht doe je op je eigen privéterras voorzien van tuinmeubilair en parasol.

Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen kun je zelf meenemen of zijn te huur bij onze receptie. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Sunhome 6

Prijzen en beschikbaarheid Sunhome 6