Twee badkamers en afwasmachine

Sunhome 6L

De ‘Sunhome 6L’ is een extra grote en luxere uitvoering van de ‘gewone’ Sunhome 6.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Terras
  • Huisdier niet toegestaan

De ‘Sunhome 6L’ is een extra grote en luxere uitvoering van de ‘gewone’ Sunhome 6. De woonkamer heeft een zithoek met loungebank en een aparte eethoek. De keuken is compleet ingericht inclusief een afwasmachine.

Voor meer comfort is er één badkamer met douche en toilet en nog een aparte douche en een 2e toiletruimte.
De Sunhome 6L is voorzien van drie slaapkamers, waarvan twee met ieder twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed van 160x200cm. Dekbedden en kussens liggen klaar.

Je beschikt over een privé-terras inclusief tuinmeubilair en je kunt gebruikmaken van ons WiFi-netwerk.

  • Oppervlakte: 39  m²

 

Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Sunhome 6L

Prijzen en beschikbaarheid Sunhome 6L