Met airco en afwasmachine

Sunhome 6L Deluxe

Het nieuwe 'zusje' van onze Sunhome 6L, maar dan net iets luxer, met airco en veranda plus ook twee badkamers.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Veranda
  • Airco
  • Huisdier niet toegestaan

Nieuw sinds 2023!

Een primeur op Koningshof, een huuraccommodatie met airco-systeem. Ons mobile home type Sunhome 6L heeft een nieuw zusje gekregen op ons park, de Sunhome 6L Deluxe. Deze is ingericht met een heerlijke airco én veranda. Ideaal tijdens de warme zomermaanden! Het airco-systeem bevindt zich in de woonkamer én de slaapkamer met het 2-persoonsbed.

De woonkamer is uitgerust met een zitbank en een eettafel met stoelen. De open keuken is compleet ingericht inclusief een afwasmachine en Nespresso koffiemachine (cups). Er zijn twee compacte badkamers met douche en toilet in de Sunhome 6L Deluxe. Ideaal zodat iedereen iets meer privacy heeft. Vanuit de woonkamer en 1 slaapkamer loop je zo de veranda op. De veranda is grotendeels overdekt en heeft een gezellig zitje. Dit type Sunhome 6L Deluxe is gesitueerd op een gezellig en open gedeelte met circa 10 andere onderkomens.

Bovendien zijn er drie slaapkamers, waarvan twee met ieder twee 1-persoonsbedden (met elektrische radiator) en één met een 2-persoonsbed van 160x200cm (met airco-systeem). Dekbedden en kussens liggen klaar. 

  • Oppervlakte: 44 m² inclusief veranda

 

Dit type is gesitueerd op een gezellig en open gedeelte met circa 10 andere onderkomens.  De foto's zijn voorbeeldfoto's van de fabrikant. Het kan voorkomen dat het er straks net iets anders uitziet qua kleurstelling en indeling.

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Sunhome 6L Deluxe

Prijzen en beschikbaarheid Sunhome 6L Deluxe