Geschikt voor mindervaliden

Sunhome M4M

De Sunhome M4M is uitgerust met een bredere deur en is rolstoeltoegankelijk.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Rolstoelvriendelijk
  • Terras
  • Huisdier niet toegestaan

Naast de standaard vakantieaccommodaties beschikt Koningshof over twee mobile homes die geschikt zijn voor mindervaliden. De Sunhome M4M is uitgerust met een bredere deur en is rolstoeltoegankelijk.

Deze mobile home is geschikt voor mindervaliden en heeft twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en één met stapelbed. Het bovenste bed is geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Vanzelfsprekend beschikt de Sunhome M4M over een aangepaste badkamer met speciale beugels bij zowel toilet als douche. Ook vind je in de douche een uitklapbaar stoeltje, zodat je zittend kunt douchen tijdens je vakantie.

Er is een keukenblok, zit- en eethoek met televisie en terras aanwezig. Met maximaal 3 volwassenen en 1 kind tot 10 jaar zul je in de Sunhome M4M een perfecte vakantie hebben voor mindervaliden!

  • Oppervlakte: 31  m²

 

Belangrijk om te weten

Je kunt gratis gebruikmaken van ons WiFi-netwerk (2 GB per nacht). Onze accommodaties zijn per nacht te huur, met een minimum van drie nachten. We hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kun je zelf meenemen of huren. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn en huisdieren niet zijn toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie
Inventaris Sunhome M4M

Prijzen en beschikbaarheid Sunhome M4M