Stijlvol en compact

Tiny Tent

Op zoek naar een stijlvolle accommodatie voor 2 personen? Deze basic en compacte glamping tent is een mooie optie.

  • 2 personen
  • Veranda
  • Maximaal 4 nachten
  • Huisdier niet toegestaan

Op zoek naar een stijlvolle accommodatie voor 2 personen? Deze basic en compacte glamping tent is een mooie optie. De robuuste Tiny Tent is een goed alternatief voor de dunne uitklaptentjes. Er staan twee 1-persoonsbedden met matras en kussen klaar. Wel graag een eigen slaapzak en beddengoed meenemen. De Tiny Tent is hoog genoeg om in te kunnen staan. De binnenruimte is prima voor een kort verblijf. Ideaal voor bijvoorbeeld fietsers of wandelaars die een praktische en sfeervolle uitvalbasis zoeken.

Er is één  stroompunt aanwezig, twee terrasstoelen, een nachtkastje en een kledingrek. Er zijn geen keukenblok, koelkast, keukeninventaris en kachel aanwezig. Dit zal dus zelf meegenomen worden of kom gezellig in onze horeca eten wanneer deze geopend is. Indien je verblijft in de Tiny Tent kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op ons park.

  • Oppervlakte: 7,5 m² exclusief terras

De twee Tiny Tenten zijn naast een Trekkershut gelegen. Wellicht leuk om beide types samen te boeken zodat de kinderen in de Tiny Tent slapen en de ouders in de Trekkershut.

Je kunt maximaal 4 nachten verblijven in de Tiny Tent. Houd er rekening mee dat alle huuraccommodaties rookvrij zijn. In de Tiny Tent zijn geen huisdieren toegestaan.

Meer informatie

Parkplattegrond
Boekings- en annuleringsinformatie

Prijzen en beschikbaarheid Tiny Tent