Boek jouw vakantie

Camperplaats in Zuid-Holland

Dichtbij de stad Leiden en de zee

Kom genieten van de camperplaatsen bij Vakantiepark Koningshof. Deze speciale camperplaatsen in Zuid-Holland liggen op een goed onderhouden terrein in een landelijke omgeving dichtbij Leiden en de zee. De duinen en de kust van Katwijk en Noordwijk zijn op 10 minuten afstand. Andere steden zoals Den Haag, Haarlem en Amsterdam zijn niet ver weg!

Op deze camperplaats in Zuid-Holland (dichtbij Leiden) past een camper van maximaal 8 meter lang. De gehele ondergrond is verhard zodat uw camper stabiel staat. Ideaal dus, ook voor de zwaardere camper. Naast de verharding is een stuk gras om de luifel op uit te klappen en lekker buiten te kunnen zitten. De plekken zijn omringd door groen en zijn voorzien van 10 ampère stroom. Watertoevoer en grijswater-afvoer is op een gezamenlijk punt tegenover de camperplaatsen. WiFi is bij de prijs ingegrepen (1 GB per nacht). Deze camperplaats dichtbij zee in Nederland is alleen geschikt voor korte verblijven van maximaal 4 nachten. Wilt u langer dan 4 nachten bij ons overnachten? Boek dan een van onze andere kampeerplaatsen. Deze zijn ook geschikt voor campers.

Uw trouwe viervoeter mee op vakantie? Op de camperplaatsen dichtbij Leiden en de zee zijn honden toegestaan. Houdt u er rekening mee dat er maximaal één hond per plaats is toegestaan en deze te allen tijde aangelijnd dient te zijn.

Onze camperplaatsen dichtbij Leiden en de zee zijn vanaf 20 maart tot en met 31 oktober open.

Ervaar het vrije gevoel van op reis gaan met uw camper!

Faciliteiten camperplaats in Zuid-Holland, dichtbij Leiden en de zee

Voor welk deel van Vakantiepark Koningshof u ook kiest, u heeft altijd veel voorzieningen bij de hand. Bij deze camperplaats dichtbij zee in Nederland is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad waar het heerlijk toeven is. Met zijn gezellige sfeer nodigt het bad uit om een heerlijke duik te nemen! De kinderen hebben er hun eigen ondiepe gedeelte met enkele speelobjecten. Wanneer u van vissen houdt, zult u zich zeker vermaken bij onze visvijver. Op de speelweide van de camping kunnen kinderen lekker klimmen, klauteren, een balletje trappen of zich uitleven op de skatebaan.

Horeca en supermarkt bij de camperplaats in Zuid-Holland
Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ontbreekt niet bij de camperplaatsen dichtbij Leiden. In het snackcafé haalt u snel een frietje of een kleine maaltijd van de kaart. Het terras staat voor u klaar zodat u lekker buiten kunt eten en een drankje kunt drinken. Wanneer u eens uiteten wilt, kunt u bij de camperplaats dichtbij Leiden en de zee terecht in ons sfeervolle restaurant. Het actief bezig zijn van uw (klein)kind staat bij ons voorop; knutselen, spelletjes, schminken, waterpret, dansen.... In de schoolvakanties zorgt ons enthousiaste animatieteam voor een onvergetelijke vakantie. Iedere week heeft een ander thema, dus ook bij een langer verblijf op de camperplaats in Zuid-Holland dichtbij Leiden zullen uw (klein)kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen!

Genoeg voorzieningen om u dat heerlijke vakantiegevoel te geven op deze camperplaats dichtbij Leiden en de zee!

Direct een camperplaats boeken in Zuid-Holland dichtbij Leiden en de zee?

of

Bekijk de website voor uitgebreide informatie over onze camperplaats in Zuid-Holland

Camperplaats Zuid Holland

Wandelen & Fietsen

Wandelen & Fietsen

Welke route volg jij?

Met een ligging in de buurt van het Noordzeestrand en de schitterende duinen is het een heerlijke plek voor wandel- en fietsliefhebbers.

Historische steden

Historische steden

Dit zijn onze tips

Met Leiden om de hoek en schitterende steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam in de buurt kan je vanaf ons vakantiepark een leuke stedentrip maken.