Boek jouw vakantie

Camping dichtbij Keukenhof en Leiden

Zoekt u een camping dichtbij Leiden? Dan bent u bij Vakantiepark Koningshof aan het juiste adres! Een plek die u misschien niet zo snel in de Randstad verwacht. Een camping dichtbij Leiden met een op en top groen karakter. De prachtige natuur maakt deze camping een geliefde plaats om te bezoeken. In het voorjaar kunt u een genieten van miljoenen bloeiende bloembollen in Keukenhof. Als u de auto pakt, bent u vanaf de camping binnen tien minuten bij het strand en de duinen, waar het tevens heerlijk wandelen en fietsen is. Is het geen weer voor het strand? Dan is er in één van de omliggende steden zoals Leiden, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Amsterdam meer dan voldoende te beleven!

Oftewel: heerlijk ontspannen en genieten op deze camping dichtbij Leiden voor zowel actieve gezinnen als rustzoekers!

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen op Vakantiepark Koningshof zijn ca. 80 m² en beschikken allemaal over een 10 ampère elektra-aansluiting. Verder zijn er plaatsen op deze camping uitgevoerd als comfortplaats. Dit houdt in dat u een grote kampeerplek heeft tussen de 90 - 100 m². Daarnaast heeft u een aansluiting voor de riolering en een eigen watertappunt. U kunt kosteloos gebruikmaken van het WiFi-netwerk van de camping dichtbij Leiden, dus vergeet uw laptop niet mee te nemen!

Sanitaire voorzieningen op de camping

Onze toiletgebouwen zijn verwarmd en geheel voorzien van alle comfort. Het gebruik van de douches is voor onze gasten gratis. U kunt dus gebruik maken van warm water zonder muntinworp. Tevens is er ook voor minder validen een aparte doucheruimte met toilet aanwezig op de camping dichtbij Leiden.

Faciliteiten op de camping dichtbij Keukenhof en Leiden

Voor welk deel van Vakantiepark Koningshof u ook kiest, u heeft altijd veel voorzieningen bij de hand. Op de camping is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad waar het heerlijk toeven is. Met zijn gezellige sfeer nodigt het bad uit om een heerlijke duik te nemen! De kinderen hebben er hun eigen ondiepe gedeelte met enkele speelobjecten. Wanneer u van vissen houdt, zult u zich zeker vermaken bij onze visvijver. Op de speelweide van de camping kunnen kinderen lekker klimmen, klauteren, een balletje trappen of zich uitleven op de skatebaan.

Horeca en supermarkt op de camping
Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ontbreekt niet op deze camping dichtbij Leiden. In het snackcafé haalt u snel een frietje of een kleine maaltijd van de kaart. Het terras staat voor u klaar zodat u lekker buiten kunt eten en een drankje kunt drinken. Wanneer u eens uiteten wilt, kunt u op deze camping dichtbij Leiden terecht in het sfeervolle restaurant. Het actief bezig zijn van kinderen staat bij ons voorop; knutselen, spelletjes, schminken, waterpret, dansen.... In de schoolvakanties zorgt ons enthousiaste animatieteam voor een onvergetelijke vakantie. Iedere week heeft een ander thema, dus ook bij een langer verblijf zullen kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen!

Genoeg voorzieningen om u dat heerlijke vakantiegevoel te geven op deze camping dichtbij Leiden!

Direct een plaats boeken op de camping dichtbij Leiden?

of

Bekijk de website voor uitgebreide informatie over deze camping dichtbij Leiden.

Camping Leiden