Camping Lisse

Ben je op zoek naar een camping bij Lisse? Vakantiepark Koningshof is dan jouw vakantiebestemming! Wij zijn een verrassende plek waar natuur, strand en stad samenkomen. Zo zit je midden in de Bollenstreek, maar liggen steden als Amsterdam en Den Haag om de hoek. Daarnaast hoef je ons vakantiepark niet af om een geweldige vakantie te hebben. Recent is namelijk het binnenzwembad compleet vernieuwd. Durf jij van de nieuwe glijbaan af?

Kamperen op onze camping bij Lisse

Op onze camping bij Lisse is ruimte genoeg om te kamperen. Afhankelijk van de kampeerplaats die je kiest zijn deze altijd ruim opgezet met minimaal 80m2 en maximaal 100m2. Kom je met de camper naar Zuid-Holland? Ook daar hebben wij speciale plaatsen voor. Iedereen is welkom op ons vakantiepark op slechts 20 minuten rijden van Lisse. Maak een keuze uit de volgende kampeerplaatsen:

  • Kampeerplaats
  • Comfortplaats
  • Comfortplaats Deluxe (met privé sanitair!)
  • Camperplaats

Ervaar je graag het kampeerleven, maar verblijf je liever in een accommodatie? Ook dan heb je keuze genoeg op onze camping bij Lisse. Zo hebben wij onder andere de volgende unieke accommodaties op Vakantiepark Koningshof:

  • Verschillende Premium Lodges en Safari Lodges voor 4 tot 6 personen
  • Chalets voor 2, 4, 5 of 6 personen
  • Meerdere glampingaccommodaties zoals de Coco Comfort

Waarom is een vakantie bij Lisse zo leuk?

Een vakantie bij Lisse brengt vele voordelen met zich mee. Zo staat Lisse natuurlijk bekend om de Keukenhof. Elk jaar is het weer bijzonder om dit bloemenspektakel te aanschouwen. En het leuke is dat de Keukenhof slechts 20 minuten rijden is vanaf Vakantiepark Koningshof.

Daarnaast heeft Lisse nog veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeel Kasteel Keukenhof. Neem een rondleiding en laat je alles vertellen over de geschiedenis van dit prachtige landgoed. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om wat te eten bij Restaurant de Hofboerderij.

Wat de Bollenstreek nog unieker maakt is dat het strand altijd dichtbij is. Slechts 10 minuten rijden vanaf onze camping bij Lisse en dan ben je al op het strand van bijvoorbeeld Noordwijk en Katwijk. Ben je benieuwd wat er nog meer te doen is in de omgeving? Bekijk dan onze omgevingspagina!