Camping Noordwijk met zwembad

Ben je op zoek naar een vakantiepark en camping bij Noordwijk met zwembad? Zoek niet verder en kom vakantie vieren bij Vakantiepark Koningshof in Rijnsburg! Op slechts 10 minuten rijden van Noordwijk ligt ons grote en veelzijdige vakantiepark. Met een buitenzwembad en vernieuwd binnenzwembad zit je met zowel goed als slecht weer uitstekend op ons vakantiepark bij Noordwijk. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en kom alles te weten over ons vakantiepark nabij de Zuid-Hollandse kust.

Boek jouw vakantie bij Noordwijk

Camping bij Noordwijk met zwembad- Zowel binnen als buiten!

Vakantiepark Koningshof is niet zomaar een vakantiepark en camping bij Noordwijk met zwembad. Bij ons vind je namelijk zowel een binnen- en buitenzwembad! Het binnenzwembad is in 2024 compleet vernieuwd, waardoor het waterplezier nog groter zal zijn! Waarom is het waterplezier nu groter? Omdat we in het nieuwe binnenzwembad een grote glijbaan hebben aangelegd. Tegelijkertijd met het zwembad hebben we ook onze animatieruimte vernieuwd. Wij zijn klaar voor 2024, jij ook?

Zwembad van Vakantiepark Koningshof

Prachtige en unieke accommodaties in Zuid-Holland

Op ons vakantiepark en camping bij Noordwijk met zwembad staan schitterende accommodaties die je bijna nergens kan vinden. En dan hebben we het natuurlijk over onze Premium Lodges. Afhankelijk van de Premium Lodge die je kiest zijn deze geschikt voor 4 of 6 personen. In deze accommodatie vind je onder andere de volgende fijne faciliteiten:

  • Veranda
  • Open keuken
  • Meerdere slaapkamers
  • Luxe badkamer

Passen de Premium Lodges toch niet bij het type vakantie die jij voor ogen hebt? Geen probleem! Op ons vakantiepark bij Noordwijk hebben wij nog veel meer accommodaties. Ga voor een heerlijke vakantie bij de zee in een:

Bekijk alle verhuurmogelijkheden van Vakantiepark Koningshof

Vakantiepark bij Noordwijk in de Bollenstreek

De Bollenstreek, waar onze camping bij Noordwijk met zwembad in gelegen is, is wereldberoemd om zijn kleurrijke bloemenvelden, vooral tijdens het tulpenseizoen in het voorjaar. Bezoekers kunnen genieten van eindeloze rijen bloeiende tulpen, hyacinten en narcissen die de velden sieren. Naast het bewonderen van de bloemen, biedt de streek ook diverse activiteiten zoals fietsen en wandelen door pittoreske dorpjes zoals Lisse, Noordwijk en Katwijk aan Zee. Natuurlijk kan je ook door de duinen en langs de zee fietsen.

Koningshof ligt op slechts 10 minuten van Noordwijk

In Noordwijk zijn er tal van leuke activiteiten voor gezinnen. Op 10 minuten rijden van ons vakantiepark in bij Noordwijk ligt het strand, waar je een heerlijke zomerdag met het gezin kan beleven. Met minder weer is het strand geschikt om heerlijk uit te waaien!

Bezoek daarnaast eens de Space Expo, het bezoekerscentrum van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA, waar je meer te weten kunt komen over ruimtevaart en astronauten. Daarnaast zijn er bij Noordwijk verschillende speeltuinen en parken waar kinderen zich kunnen vermaken, zoals het Linnaeushof, Europa's grootste speeltuin. En vergeet niet te genieten van heerlijke maaltijden in de gezellige restaurants langs de boulevard om de dag af te sluiten.

Boek jouw verblijf