2 GB per nacht gratis

WiFi-netwerk

Op ons hele terrein is het mogelijk om met je eigen laptop, tablet of smartphone verbinding te maken met ons draadloos netwerk (WiFi).

Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen op het WiFi-netwerk. Deze staan bij aankomst vermeld op de factuur. Deze codes zijn geldig in je verblijfsperiode. Het aantal GB wordt berekend aan de hand van het aantal nachten (2 GB per nacht). Bij een verblijf van 7 nachten is dus een verbruik van 14 GB inclusief. Het totaal aantal GB's ontvang je direct bij aankomst, waardoor je deze ook binnen één dag kunt verbruiken.

Over het WiFi-netwerk

Het WiFi-netwerk wordt zorgvuldig onderhouden. De dekking is zo optimaal mogelijk, maar een 100% dekking kunnen wij niet garanderen. De intensiteit van het gebruik van het netwerk, gebruik in de caravan of camper etc. of zelfs het weer hebben invloed op het dekkingsniveau. Het kan dus zijn dat het WiFi-signaal niet altijd goed op iedere plek te bereiken is. Het beste bereik heb je in ons centrumgebouw Polderhuis of bij animatiezaal Prinsenhof.