Binnenzwembad

Het overdekte zwembad is een echte trekker! Een leuke plek om te spetteren, baantjes te trekken en van de glijbaan af te sjezen. Ook de kleine kids vermaken zich volop in een eigen ondiepe speelgedeelte.

Het kinderbad is een geweldige plek om de kids lekker onbezorgd te laten spetteren. Waterstroompjes, spuittoestellen, glijbanen en een supertoffe klim- en glijwand. Uit ervaring weten wij dat ze hier niet snel op uitgekeken raken!

Zwembad 2024
Yes! Koningshof krijgt een gerestyled zwembad en animatieruimte op Koningshof, met een nieuwe look & feel! Er komt een supergave nieuwe glijbaan die zelfs in en uit het zwembad gebouw gaat! Ook de animatieruimte ondergaat komende winter een metamorfose. Als Koningshof haar deuren sluit eind oktober starten de werkzaamheden direct. De bouw duurt de gehele winter. Als we geen strenge winter krijgen, gaan we ervan uit dat we voor de opening van het seizoen 2024 klaar zijn met dit schitterende gebouw. De opening van de verbouwing staat onder voorbehoud gepland op maandag 15 april 2024.

Hoewel we ervan uitgaan dat het zwembad voor 15 april al in gebruik genomen kan worden, willen we u toch alvast informeren dat er een mogelijkheid is dat het zwembad nog niet geopend is vóór 15 april 2024.

Via onze Social Media kanalen kunt u op de hoogte blijven van deze vernieuwingen.
Alvast veel waterpret gewenst in 2024!