Wauw, zoveel kleur!

Keukenhof & De Bollenstreek

De omgeving van Rijnsburg is de onbetwiste winnaar op bloemengebied! Kom langs in het voorjaar en beleef een unieke ervaring.

De omgeving van Rijnsburg is dé plek voor bloemenliefhebbers! In het voorjaar kan je in de directe omgeving genieten van kleurrijke bloemenvelden waar je doorheen kunt wandelen en fietsen. Daarnaast mag een bezoek aan het beroemde Keukenhof natuurlijk niet ontbreken.

Rijnsburg

Rijnsburg is wereldwijd bekend vanwege de bloemenhandel. De omgeving vol bloemenvelden is dan ook prachtig om eens doorheen te fietsen of te wandelen. Bovendien voeren de wegen rondom het dorp je langs weiden, bloemenkassen, prachtige villa's en fraaie tuinen. De dorpskern van Rijnsburg, met oude grachten, museum Het Spinozahuis en het winkelcentrum, zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

De Keukenhof

Een unieke ervaring beleef je op het schitterende bloemenpark Keukenhof. Elk jaar is hier weer een overweldigende hoeveelheid bloeiende bloemen in alle mogelijke kleuren te zien. Het park heeft de grootste beeldentuin van Nederland en elk jaar zijn er prachtige bloemenshows met wisselende thema's. Geen wonder dat dit een van de meest gefotografeerde plekken van Nederland is.

De Keukenhof is geopend van eind maart tot half mei en het bijbehorende bos kan je het hele jaar door bezoeken.