Lekker uitwaaien

Stranden in de buurt

Met badplaatsen als Katwijk, Noordwijk en Scheveningen in de buurt is ons vakantiepark de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie.

Dankzij de gunstige locatie van ons vakantiepark ben je altijd in de buurt van de zee. Je verblijft op slechts 10 minuten rijden verwijderd van het schitterende Katwijkse strand. De stranden van Katwijk, Noordwijk, Scheveningen en Zandvoort hebben elk een unieke sfeer en zijn het hele jaar door een bezoek waard.

Met een uitgestrekt zandstrand en gezellige boulevard is Katwijk een fijne plek om de dag door te brengen met het hele gezin. De kust is tussen eind 2013 en begin 2015 versterkt en is het duingebied opnieuw ingericht, wat resulteerde in een uniek en innovatief project dat zeker de moeite waard is om te bekijken.

Noordwijk wordt gezien als het hippere broertje van Katwijk. Naast het strand en boulevard vind je hier een modern winkelcentrum en gezellige strandtentjes. Dit is een geweldige plek voor een dagje uit met tieners of vrienden. Scheveningen en Zandvoort trekken mogelijk wat meer toeristen aan, maar er is dan ook ontzettend veel te doen en te beleven.