Welke route volg jij?

Wandelen & Fietsen

De omgeving van ons park is ontzettend veelzijdig. Fietsen door de bollenvelden, lopen over het strand of een leuke tocht door het bos maken. We zetten de schitterende tochten voor je op een rijtje.

Wandelen

Wat is er meer rustgevend dan een heerlijke wandeling door het bos. Op steenworpafstand van ons vakantiepark vind je het schitterende Panbos. Een prachtig bos met oude grove dennen afgewisseld met zandvlaktes. Een wandelgebied voor elk seizoen in het jaar. Je vindt hier prachtige kleuren in de herfstmaanden of verkoeling in de schaduw op een warme zomerdag. Geniet van romantische avondwandelingen bij zonsondergang of maak een stevige tocht op een van de uitgestippelde routes.

Fietsen

Je raakt hier niet uitgefietst! De omgeving van Rijnsburg biedt voor elk type fietser schitterende tochten door de omliggende natuur. Fiets in het voorjaar langs uitgestrekte bollenvelden of maak in de zomer een schitterende tocht door het duinlandschap aan de Noordzee. Mocht je geen eigen fiets meebrengen, dan is het mogelijk om bij ons een (elektrische) fiets te huren.

We zetten de mooiste tochten voor je op een rijtje: